Halva priset hos e.l.f

2012-07-11 @ 23:27:19
Just nu erbjuder e.l.f, det brittiska budgetmärket, halva priset på alla sina varor! Skynda att fynda. Rabattkoden är INDEMAND50 och det gäller till den 14 juli.
 
Själv är jag lite sugen på att beställa ett par saker, bland annat deras lotion wipes samt ett matt nudefärgat läppstift.
 
Lotion wipes, bild lånad från e.l.f
 
 
 
Dessa wipes innehåller bland annat aloe vera, kokosmjölk samt mandelolja och är perfekta att ha med sig i resväskan! Särskilt bra nu i festivaltider, då tillgången till en riktig dusch eller ett omklädningsrum är begränsad. Den främsta fördelen är dock att man slipper allt kladd med en vanlig lotion, utan att man istället kan dra ett svep över kroppen.
 
 
Studio Matte Lip Colour, bild lånad från e.l.f
 
 
Jag är även väldigt sugen på detta matta nudefärgade läppstift. Har länge varit på jakt på det perfekta nudefärgade stiftet, kan det vara detta? Det ser onekligen fint ut på bilderna. Läppstiftet fungerar som en jumbopenna, där man skruvar upp stiftet efter hand vilket innebär att man slipper vässa pennan.
 
Nu återstår det att se om jag beställer något, och vad i sådana fall! Har ni hittat några favoritprodukter att beställa?
 

Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

Bloggadress:

Kommentar: